Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az ÁSZF-ben találhat.
Termékek Menü

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a Callisto Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja.A látogatók személyes adatait bizalmasan és a jogszabályoknak megfelelően kezeljük. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Callisto  Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Regisztrációkor kizárólag a rendeléshez, és a belépéshez feltétlenül szükséges adatokat kérjük. Regisztrált ügyfeleinknek semmikor, semmilyen kéretlen levelet nem küldünk. Regisztrált ügyfeleinknek ezen kívül kizárólag csak a regisztrációhoz és a rendeléshez feltétlenül szükséges leveleket küldünk. Regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés alapján bármikor töröljük.

Hírlevelünket kizárólag a feliratkozottaknak küldjük el. Semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek sem vásárlói, sem hírlevél-olvasói adatokat, kivéve amennyiben az a megrendelés teljesítéséhez (szállítás) elengedhetetlenül szükséges.

 Amennyiben a felhasználónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közlemény alapján nem egyértelmű, a felmerülő kérdéseket a következő e-mail címen teheti fel: callisto@t-online.hu

Az adatkezelésre vonatkozó jogszabályok:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény

Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény

Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény

226/2003. (XII. 13.) Korm. rendelet az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátirányítás szabályairól

Az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Callisto Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.kristalyuzlet.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó képek, információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: Callisto Kft.

A szolgáltató székhelye: 1182 Budapest, Nagyszeben u. 22.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: callisto@t-online.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-065992
A szolgáltató adószáma: 10334395-2-43
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Fővárosi Bíróság Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: 06-26-319606
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban…
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129. III/304.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu
INGYENES SZÁLLÍTÁS !

 

Kristályüzletünk