Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat.
Termékek Menü

Vadász ajándék

Vadász ajándék

Egy vadász embernek mi lehetne jobb vadász ajándék, mint valami, ami a szenvedélyére emlékezteti vagy azt segíti. Válogatásunkban összeszedtünk néhány ötletet, amelyek szerintünk kicsit túlmutatnak a szokásos kulcstartókon, vagy vicces bögre feliratokon.

Augusztus vége van, lassan készülődik az erdő az év legnagyobb előadására, a szarvasbőgésre. Nincs olyan vadász, akinek a szívét ne dobogtatná meg egy bika mély hangja, egy szeptemberi vadászat lehetősége és az az öröm, amikor a vágyott vad előtt kalap levéve tiszteleg. Az öröm otthon, vagy a vadászházban folytatódik, amikor az élményt újra és újra elmesélik és koccintanak a sikerre.

Áruházunkban ehhez az alkalomhoz illő gyönyörű vadászjelenetekkel vagy állatokkal meggravírozott kristálypoharakat találnak, amelyek méltó vadász ajándékok lehetnek.

Pezsgős pohár, mint vadász ajándék

Az ünneplés egyik alap momentuma a pezsgő bontás és koccintás. Koccintson szarvas mintás pezsgős pohárral az elejtés örömére és a sikerre! Áruházunkban talál kétszemélyes készletet, de talál teljes, hat személyre való készletet is, amely poharakon hat különböző hazai vadfaj látható.

https://www.kristalyuzlet.hu/gravirozott-kristaly/vadaszos-ajandek/pezsgos-szett-2-db-magyar-erdo-2178

Boros pohár, mint vadász ajándék

Ha vadászatok utáni esti borozgatásra gondolunk, akkor mi lehetne hitelesebb, mint olyan poharakból kortyolgatni, amelyek a hazai vadfajokat jelenítik meg. Ott van a készletben az erdők királya, a gímbika, vagy az erdők remetéje a vadkan. De ott van az augusztusi mezők főszereplője, az őz, vagy a téli apróvadazások ékköve, a fácán.

https://www.kristalyuzlet.hu/gravirozott-kristaly/vadaszos-ajandek/vadaszos-feherboros-kristaly-pohar-270-ml-magyar-erdok-473

Vadászos pálinkás poharak

Szép vadász ajándék lehet egy állatos pálinkás készlet is, amelyet egy jól sikerült vadászat után elő lehet venni és abból felhajtani a szívet és gyomrot melengető italt. Kis mérete ellenére nagy ötlet!

https://www.kristalyuzlet.hu/gravirozott-kristaly/vadaszos-ajandek/palinkas-pohar-magyar-erdo-1832

Ha ajándékról van szó, akkor azt be is kell csomagolnunk. Gyönyörű csomagolópapírok találhatóak egy magyar manufaktúra (https://www.bomoart.hu/amibe-csomagolhat/csomagolopapir kínálatában. Köztük az egyik személyes kedvencünk az Őzek az erdőben” névű papír, amely ugyan nem őzeket, de még csak nem is Magyarországon található szarvasokat ábrázol, de azért gyönyörű.  Ugyanitt erdős hangulatú bőrkötéses naplókat, levelezőlapokat és még sok különleges dolgozószobába illő tárgyat találhatunk.

Ha nem is vadászat, de azért erdőlakó, a kis bájos sünről van szó, amely ékszer formában is felbukkan az ajandekozzekszert.hu webáruházban. Feleségnek, gyereknek kedves ajándék lehet.