Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az ÁSZF-ben találhat.
Termékek Menü

Eredeti Swarovski kristály?

2016. 08. 26. 00:00:00
Eredeti Swarovski kristály? Vajon honnan tudom, hogy valódi Swarovski kristállyal készült ékszerem van?

Eredeti Swarovski?

A Swarovski kristály világszerte egyet jelent a magas minőséggel, a csillogó kristályok megannyi színben és formában tündökölve kápráztatják el rajongóikat. Ez az egyedülálló csillogás csak a Swarovski kristályokat jellemzi immár 1895 óta. A cég saját maga is készít ékszer kollekciókat, amelyek Swarovski márkanév alatt forgalmaz, és együttműködik más cégekkel, akik Swarovski kristály kövek felhasználásával készítenek ékszereket.

A szikrázó kristályok számos világhírű tervezőt ihlettek meg, akik gyönyörű ékszerekbe  álmodták bele a köveket. Néhány nagy és ismert név a teljesség igénye nélkül: Versace, Escada, Nina Ricci és természetesen a nálunk kapható Oliver Weber kollekció is!

A Swarovski kristály köveket sokan próbálják (eredménytelenül) utánozni, sőt akár hamisítani is azt állítván, hogy az ékszer eredeti Swarovski, de ezzel megtévesztik vevőiket.

Hogyan bizonyosodhatunk meg róla, hogy a vásárolt ékszerünk valódi Swarovski kristályt tartalmaz?

A Swarovski cég kizárólag szigorú feltételeknek megfelelő, minőségi ékszereket készítő partnerekkel dolgozik, akiknek komoly előírásoknak kell megfelelniük. Csak ezek a kiválasztott cégek jogosultak a „ CRYSTALS FROM SWAROVSKI „ felirat használatára és ezeknek a cégeknek biztosítanak egyedi kóddal ellátott, több biztonsági funkcióval ellátott tanusítványt, amely bizonyítja, hogy az ékszer valódi Swarovski kristály felhasználásával készült.

Keresse ezt a bizonyos hologramos, 16 számjeggyel ellátott címkét és ellenőrizze a kódot a hivatalos Swarovski oldalon

                            

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
INGYENES SZÁLLÍTÁS !

 

Kristályüzletünk