Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat.
Termékek Menü

Gravírozott kristály

Ha valami igazán egyedi és különleges ajándékot szeretne, akkor nagyszerű választás egy gravírozott kristály készlet, amellyel különleges hatású terítékeket állíthat össze. A különböző motívumokkal gravírozott boros, pálinkás vagy egyéb kristálypohárral egyedi összeállításokat alkothat, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. 

A kristály kézi gravírozása egy régi, mára már szinte elfeledett technológia, amely során a gravírozó apró gyémánt vagy kerámia korongokkal előrajzolja, majd kidolgozza a kristály felületén a mintát.

Halas, tengeres Halas, tengeres
A tengerek és óceánok csodálatos világa jelenik meg a kollekció gravírozott poharain. Mintha apró halak, ráják és csikóhalak úszkálnának a poharakban. A kézi gravírozás művészetre emelését láthatjuk ezeken a termékeken. A legkisebb részlet is gazdagon ki van dolgozva.