Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az ÁSZF-ben találhat.
Termékek Menü

Swarovski kristályos ékszer

Az Oliver Weber Collection elismert nemzetközi márka, amely Swarovski kristályokkal díszített minőségi ékszereket és kiegészítőket tervez és gyárt, amelyek ma már a világ 50 országában megtalálhatóak. Az Oliver Weber név egyet jelent a különleges ékszerrel, legyen az ezüst vagy acél, ékszer vagy óra, mindnek kimagasló dizájn és magas minőség a jellemzője. Az ékszerek rendkívül gondosan kivitelezettek, eredeti szépségükkel hosszú éveken keresztül örömet okozhatnak viselőjüknek.

Az ékszerek kizárólag Swarovski kristályok felhasználásával készülnek, az Oliver Weber Collection a Swarovski cég szerződött partnere, amely együttműködés eredményeképp ezek az exkluzív termékek megszülethettek. Az ékszerek ródium, arany, fehér vagy rozéarany bevonatúak, antiallergének és nikkelmentesek. Válasszon széles kínálatunkból,...

  • ha kiváló minőségű ékszerre vágyik,
  • ha fontos, hogy eredeti Swarovski kristályos ékszert viseljen,
  • ha szereti a csillogó ékszereket
  • és örül a csodáló pillantásoknak.

Íme egy kis ízelítő az Oliver Weber Swarovski kristályos ékszerkollekciók bemutatóiból !

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS !

 

Kristályüzletünk