Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat.
Termékek Menü

Eredeti Swarovski kristály?

2016. 08. 26. 00:00:00
Eredeti Swarovski kristály? Vajon honnan tudom, hogy valódi Swarovski kristállyal készült ékszerem van?

Eredeti Swarovski?

A Swarovski kristály világszerte egyet jelent a magas minőséggel, a csillogó kristályok megannyi színben és formában tündökölve kápráztatják el rajongóikat. Ez az egyedülálló csillogás csak a Swarovski kristályokat jellemzi immár 1895 óta. A cég saját maga is készít ékszer kollekciókat, amelyek Swarovski márkanév alatt forgalmaz, és együttműködik más cégekkel, akik Swarovski kristály kövek felhasználásával készítenek ékszereket.

A szikrázó kristályok számos világhírű tervezőt ihlettek meg, akik gyönyörű ékszerekbe  álmodták bele a köveket. Néhány nagy és ismert név a teljesség igénye nélkül: Versace, Escada, Nina Ricci és természetesen a nálunk kapható Oliver Weber kollekció is!

A Swarovski kristály köveket sokan próbálják (eredménytelenül) utánozni, sőt akár hamisítani is azt állítván, hogy az ékszer eredeti Swarovski, de ezzel megtévesztik vevőiket.

Hogyan bizonyosodhatunk meg róla, hogy a vásárolt ékszerünk valódi Swarovski kristályt tartalmaz?

A Swarovski cég kizárólag szigorú feltételeknek megfelelő, minőségi ékszereket készítő partnerekkel dolgozik, akiknek komoly előírásoknak kell megfelelniük. Csak ezek a kiválasztott cégek jogosultak a „ CRYSTALS FROM SWAROVSKI „ felirat használatára és ezeknek a cégeknek biztosítanak egyedi kóddal ellátott, több biztonsági funkcióval ellátott tanusítványt, amely bizonyítja, hogy az ékszer valódi Swarovski kristály felhasználásával készült.

Keresse ezt a bizonyos hologramos, 16 számjeggyel ellátott címkét és ellenőrizze a kódot a hivatalos Swarovski oldalon

                            

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog