Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat.
Termékek Menü

Rólunk

 

 

 

 

 

Kristály és ajándéküzletünk Budapesttől 5 km-re, a  Dunakanyar  festői kisvárosában,  Szentendre szívében helyezkedik el . Szentendrét az itt élő és alkotó művészek, valamint számos galériája és múzeuma miatt  a művészetek városaként  ismerik. Ez a gyönyörű barokk  kis város keskeny utcáival, sok templomával és érdekes épületeivel megér egy kirándulást! Látogasson el hozzánk is !

Üzletünk már 25 éves múltra tekinthet vissza és széles választékának  köszönhetően a vevők kedvelt célpontja .  A vásárlók igényes tárgyakat  találhatnak  mindennapi , valamint  ünnepi  alkalmakra egyaránt.  A kínálat felöleli magyar és  külföldi  kristálygyárak ,valamint  kisebb manufaktúrák termékeit,  a modern és hagyományosan csiszolt kristály poharak, kristály vázák mellett még gyönyörű kristály ékszerek, egyedi  üvegékszerek, apróbb  kristály és üveg  figurák színesítik a kollekciót.

Kristályüzletünk a kristály és üvegművészet terén több évtizedes tapasztalattal és saját műhellyel rendelkezik, így Ön közvetlenül a gyártótól előnyös áron vásárolhat. Egyedi megrendeléseket, személyre szóló gravírozásokat is szívesen teljesítünk.

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Callisto Kft.

Mintabolt és telephely: 2000 Szentendre, Bogdányi u. 22.

Cégjegyzékszám :01-09-065992

Cégbíróság vagy nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése:Fővárosi Bíróság Cégbírósága

E-mail cím: callisto@t-online.hu

Telefonszám: 06 26 319606

Adószám: 10334395-2-43
 

 

 

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS !

 

Kristályüzletünk