Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az ÁSZF-ben találhat.
Termékek Menü

GY.I.K.

Milyen szállítási módok vannak?

Vidékre is szállítanak?

Csomagpontra szállítanak?

Félek, hogy összetörik a kristály szállítás közben. Hogyan csomagolják a megrendelt termékeket?

Napközben dolgozom, nem tudom otthon várni a futárt.

Mi van, ha nem vagyok otthon, amikor jön a futár?

Mennyi a szállítási díj?

Mennyi a szállítási idő?

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Mi van, ha nem tetszik?

Személyesen is átvehetem?

Milyen szállítási módok vannak?

Cégünk a DPD futárcéggel szállíttatja házhoz a megrendelt termékeket. A futár reggel 8 és délután 5 óra között viszi ki a csomagokat. A szállítás napján emailben értesítést küld a várható időpontról.


Vidékre is szállítanak?

Magyarország egész területén házhoz szállítunk, csomagjainkat a DPD futárszolgálat kézbesíti.


Csomagpontra szállítanak?

Sajnos nem szállítunk csomagpontra, a tapasztalataink azt mutatják, hogy a csomagpontokon nem vigyáznak kellőképpen a csomagokra. Mivel mi gyakran küldünk törékeny árut, ezért nekünk fontos, hogy a csomagjainkat kellő figyelemmel mozgassák. Ezt a figyelmet a DPD futárcég biztosítja.


Félek, hogy összetörik a kristály szállítás közben. Hogyan csomagolják a megrendelt termékeket?

Évtizedes tapasztalatokkal bírunk csomagolás terén, külföldre is rendszeresen küldünk törékeny árut. A törékeny árut hungarocellel kibélelt vastag kartondobozban adjuk fel. Nem szokott törés előfordulni. Ha mégis törne a szállítás folyamán, akkor törési garanciát biztosítunk. Ez azt jelenti, hogy ha Ön törve kapja az árut, akkor kicsomagolás után készítsen egy képet a sérült áruról (amelyen a csomagolás és a doboz is látható ) és mi díjmentesen pótoljuk azt, ha raktáron van, vagy visszatérítjük a termék árát. FONTOS! A képet az átvételt követően 24 órán belül küldje el számunkra: callisto@t-online.hu Később jelzett törést nem áll módunkban díjmentesen pótolni, vagy árat visszatéríteni. Természetesen ez a személyesen átvett árura nem vonatkozik.


Napközben dolgozom, nem tudom otthon várni a futárt.

A futárcég 8 és 17 óra között szállítja ki a csomagokat. Adjon meg munkahelyi szállítási címet! A DPD futár munkahelyre is kiviszi a csomagot.


Mi van, ha nem vagyok otthon, amikor jön a futár?

A futár sikertelen kézbesítés után értesítőt hagy, majd másnap újra megkisérli a kiszállítást. Az értesítőn megadott telefonszámon fel lehet venni a DPD-vel a kapcsolatot egyeztetés céljából. A futár maximum háromszor kiséreli meg felvenni Önnel a kapcsolatot.


Mennyi a szállítási díj?

A szállítás összege a megrendelés összegétől függ, 20 000 ft felett ingyenes. Ebben a táblázatban láthatja összefoglalónkat.


Mennyi a szállítási idő?

Ha az áru raktáron van, akkor a megrendelést követően 48 órán belül feladjuk, a szállítás általában 1 nap alatt megtörténik. Ha nincs raktáron a megrendelt termék, akkor 5-10 nap az átfutási idő. Termékeink kézzel készülnek, hagyományos kézműves technológiával. Ez adja meg értéküket, de sajnos emiatt az időt nem lehet megkerülni. Megértésüket kérjük. Ilyenkor felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot.


Milyen fizetési módok közül választhatok?

Utánvét:

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni

Bankkártya:

A webáruházban lehetőség van bankkártya használatával azonnal fizetni. Az OTP biztonságos rendszerén keresztül rögtön értesül a sikeres fizetésről.

Banki előreutalás:

Ekkor a rendelés összegét előre át kell utalni a következő számlaszámra:

Számlatulajdonos: Callisto Kft.

Számlaszám: 10409015-90102974-00000000

Személyes fizetés üzletünkben:

A terméket átveheti üzletünkben, ahol fizethet készpénzben vagy bankkártyával .(Szentendre, Bogdányi u. 22., Telefon: 06 26 319606 )


Mi van, ha nem tetszik?

Ha ez előfordul, (amit nagyon sajnálnánk) akkor a terméket 14 napon belül visszavesszük és visszafizetjük az árát. A termék visszajuttatásának a költsége a vevőt terheli.


Személyesen is átvehetem?

Igen, az áru személyesen is átvehető üzletünkben: Szentendre, Bogdányi u. 22. Tel: 06 26 319606

 

 

INGYENES SZÁLLÍTÁS !

 

Kristályüzletünk