Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat.
Termékek Menü

Húsvéti készülődés

Húsvéti készülődés Mire használhatjuk még kristálypoharunkat?

Közeledik a húsvét, az idei télnek alig nevezhető évszak után örömmel készülődünk és várjuk a méhecske zümmögős, nyitnikékes tavaszi napokat. Idén a húsvét aránylag korán köszönt be, ideje végiggondolnunk hogyan díszítsük fel otthonunkat és hogyan dekoráljuk apró díszekkel és jó ötletekkel a lakást és a húsvéti asztalt.

Ha húsvéti terítéket készítünk, akkor az asztalunk fő helyére helyezett dekorációval összefoghatjuk, egységessé tehetjük a képet és a húsvéti dísz az asztal fókuszpontjául szolgálhat. Bizonyos esetekben elég egyetlen központi  elem, máskor a középen elhelyezett dísz csak a végső megkoronázása  az asztal többi részén , a tányérok mellett vagy a poharakon található egyéb apróbb dekorációnak. Nézzünk néhány ötletet:

A tányérok mellett elhelyezett poharak nemcsak ivásra szolgálhatnak, nagyszerű dekorációs ötletként pici szalmával kibélelhetjük és színes festett valódi vagy csokitojásokat helyezhetünk el bennük.

   

Pinterest                                             http://sweetinspirationsbyjpdesigns.blogspot.hu/

Más funkciót adhatunk ilyenkor egy kis kancsónak is, a hagyományos váza virág kombinációval szemben kancsóba is helyezhetünk virágokat, amely így üdítő színfolttá válhat. Porcelán kancsó helyett természetesen egy kristály kancsó is gyönyörűen mutatna :)))

pinterest

                           

Kép.Flickr                                                                                       Kép:victorian-scroll.com

Asztalközép kristály tállal és tojásokkal.

Koszorúkkal is gyönyörű hatást érhetünk el. Nagyon szép koszorúkat találhatunk virágosoknál, egy kis átalakítással és néhány felfüggesztett tojással stílusos húsvéthoz illő hangulatot teremthetünk.

Szerezzünk maguknak és környezetünknek is örömet egy szépen díszített ünnepi asztallal, üljük körbe és élvezzük szeretteink társaságát és nem utolsó sorban koccintsunk egy csillogó kristálypohárral!

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog