Webáruházunk cookikat (sütiket) használ, amelyek segítenek jobb szolgáltatások nyújtásában. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába. További információt az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat.
Termékek Menü

Hamisítvány a Swarovski fülbevalóm?

Hamisítvány a Swarovski fülbevalóm?

Vajon hamisítvány a Swarovski fülbevalóm?

A Swarovski márkanév önmagáért beszél, a világon mindenhol ismerik és egyet jelent a minőségi kristály ékszerekkel.  A céget 1895-ben alapították Ausztriában, azóta töretlen a fejlődése. Otthon van az ékszerek, kiegészítők világában, tervez szemüvegeket, valamint optikai műszereket, távcsöveket is.

De mire kell gondolnunk akkor, amikor Swarovski kristályos ékszerekről beszélünk? Ehhez tudnunk kell, hogy a cég egyrészt saját márkanév alatt ékszer kollekciókat hoz létre, amelyek Swarovski ékszerek néven ismertek és jellemzőjük, vagy inkább védjegyük a híres Swarovski hattyú. Ám a cég kristály kövek gyártásával is foglalkozik, amelyeket aztán más cégeknek értékesít. Ezek a cégek a Swarovski gyár engedélyével ezeket a kristályokat felhasználhatják a saját kollekcióikban és feltüntethetik, hogy az ékszerek Swarovski kristállyal készültek. Ezek a Swarovski kristályos ékszerek.

Ha tehát van egy Swarovski kristályos ékszerünk, mondjuk egy nyakláncunk, akkor a tervező cég Swarovski kristályok felhasználásával készíti szebbnél szebb csillogó ékszereit, természetesen az anyacég engedélyével. Ezek nem hamisítványok, hiszen eredeti Swarovski kövek vannak benne. 

Hogyan bizonyosodhat meg arról, hogy valódi Swarovski kristályos ékszere van? Ebből a bejegyzésből többet is megtudhat: https://www.kristalyuzlet.hu/blog-3/eredeti-swarovski